BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GALERIE FOTO: Un băimărean a căzut într-un șanț adânc de 3 metri ”protejat” de un gard pus ”de ochii lumii”

Incident grav în Baia Mare. Un bărbat în vârstă de 71 ani a căzut într-un șanț de pe strada Olarilor. Acolo există un șantier deoarece se ridică un bloc.

Conform informațiilor noastre șantierul și implicit șanțul adânc de 3 metri este ”protejat” de un gard pus cel mai probabil ”de ochii lumii”. Se pare că bărbatul s-ar fi rezemat de gard și așa a ajuns în șanțul de la fundație.

Bărbatul căzut a fost scos de pompierii militari fiind predat paramedicilor de pe echipajul SMURD. Se pare că acesta ar fi consumat și băuturi alcoolice. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru investigații medicale.

Noi am mai scris acum o lună (12 iunie 2024) despre faptul că această stradă a început să se surpe și fost închisă traficului rutier. Unii locuitori ai zonei spun că sistemul de canalizare învechit ar fi cauza.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/06/12/exclusiv-video-o-strada-din-baia-mare-se-surpa-traficul-rutier-a-fost-inchis

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer de TIR din Maramureș tâlhărit și bătut într-o parcare din Ljubljana (Slovenia). Hoțul și agresorii ar fi tot români, din județul Argeș

Vasile Dale

ANCHETĂ: La Spitalul Județean de Urgență Baia Mare s-a constituit o comisie de anchetă care va stabili împrejurările în care a avut loc decesul nou-născutului

Vasile Dale

CARAMBOL PE DN1C: UN ADOLESCENT DIN MARAMURES A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI DUPA CE A DISTRUS TREI MASINI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.