BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Impact auto între turiști într-o intersecție din Ocna Șugatag

Un accident de circulație s-a produs astăzi spre seară în intersecția ”problemă” din stațiunea balneoclimaterică Ocna Șugatag.

Protagoniști au fost doi șoferi care conducea un autoturism Dacia Duster înmatriculat în județul Botoșan, respectiv un Renault înmatriculat în județul Hunedoara. Unul dintre șoferi nu a respectat semnificația indicatorului STOP/Cedează trecerea astfel că impactul nu a mai putut fi evitat. Dustur-ul a izbit în lateral autoturismul Renault.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a sosit la fața locului. O asistentă medicală aflată în timpul liber a intervenit și după ce un pasager acuza dureri în piept a sunat la 112 cerând sprijin.

În cele din urmă după investigații medicale persoanele implicate au refuzat transportul la spital, iar cei doi șoferi au întocmit actele de constatare amiabilă.

Trebuie să vă spunem că în respectiva intersecție este un cu mari ”probleme”. În ultimele câteva săptămâni s-au mai produs alte două evenimente rutiere, cauza fiind nerespectarea indicatorului STOP dar și vizibilitatea redusă a conducătorilor auto care traversează intersecția.

Citește mai jos informații despre celelalte accidente rutiere:

https://vasiledale.ro/2024/07/07/exclusiv-video-impact-violent-intre-doua-autoturisme-la-ocna-sugatag-actualizare

https://www.voceaocnei.ro/2024/06/07/intersectia-groazei-din-ocna-sugatag-face-noi-victime/
https://www.voceaocnei.ro/2024/06/02/calvarul-vecinilor-problemele-generale-si-legale-ale-activitatii-profi-din-ocna-sugatag/
https://www.voceaocnei.ro/2024/07/21/val-de-accidente-la-ocna-sugatag-al-treilea-accident-in-intersectia-groazei-in-mai-putin-de-o-luna-problema-ignorata-de-primarie/

Te-ar putea interesa si

Femeile în industria jocurilor de noroc

Vasile Dale

ZIUA Maghiarilor de Pretutindeni a adus COD ROȘU în punctele de trecere ale frontierei (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENTE / ACTUALIZARE: O PERSOANA INCARCERATA IN VARAI, DUPA CE S-A IZBIT CU MAŞINA DE UN COPAC. S-A RASTURNAT CU MASINA IN SALSIG (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mihai iulie 23, 2024 at 10:25 pm

în primul rand cel vinovat este cel cu jaful de volkaswagen adica audi pentru ca este parcat neregulamentar si pe contra sens,el trebuie tras la raspundere pentru ca cel cu dusterul s-a uitat sa nu il acroseze pe ala si a uitat de intersectie.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.