BREAKING NEWSEveniment

Patru pasageri răniți în urma unui accident de circulație produs în Recea

Ieri dimineață, în jurul orei 07:20, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier pe DN1C, în localitatea Recea.

Cercetările efectuate la fața locului au relevat faptul că un bărbat, care conducea un autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a acroșat parapetul și gardul unui imobil.

Patru pasageri, răniți în urma impactului, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. Conduceți prudent! Alegeți viața!

Depistat de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a deține permis de conducere

La data  de 20 iulie a.c., la ora 20.15, polițiști orașului Baia Sprie, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe DJ 182C, pe raza localității Șurdești, au observat un moped al cărui conducător și pasager nu purtau căști de protecție obligatorii.

Polițiștii au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul mopedului nu a respectat indicațiile de oprire, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea sa, reușind oprirea după o distanță de aproximativ 500 de metri.

Verificările efectuate au relevat faptul că mopedul era condus de un tânăr de 22 de ani, domiciliat în comuna Șișești, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mopedul nu avea aplicată nici o plăcuță de înmatriculare, iar în urma verificărilor  s-a stabilit că este neînmatriculat.

Totodată s-a procedat la efectuarea unei testării prin intermediul etilometrului marca Drager, care a indicat valoarea de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: A lovit cu BMW-ul șase mașini parcate pe o stradă din Baia Mare. Șoferul ar fi fugit imediat. Apoi a apărut o fată beată și fără permis care susținea că ea era la volanul BMW-ului – ACTUALIZARE

Vasile Dale

VIDEO: Jandarmeria Maramureș chemată în Parlamentul României pentru a da explicații după ce inspectorul șef este cercetat penal de Parchetul Militar într-un caz de tentativă de hărțuire sexuală

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV – Pasager încarcerat după ce un șofer a intrat cu BMW-ul într-o casă și un stâlp (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.