BREAKING NEWSImportant

Drumeție alături de jandarmii montani în cadrul campaniei ,,Vacanţa în siguranţă”

În cursul zilei de astăzi 24 iulie, în cadrul campaniei preventiv –educative ,, Vacanță în siguranță”, în zona montană din Cavnic, jandarmii montani i-au ghidat pe cei 23 de copii și tineri din cadrul Asociației Club Sportiv Aerofit Baia Mare într-o drumeție pe munte.

Tinerii au aflat ce reguli trebuie respectate în mediul montan, cum protejăm natura, tehnici esenţiale de supravieţuire, dotarea minimă obligatorie pe un traseu montan, locul recomandat pentru instalarea unei tabere, precum şi elemente de bază pentru consumarea apei din fântâni sau a unei văi de munte. Totodată, copiilor le-au fost prezentate şi eventualele pericole la care ne putem expune pe timpul deplasărilor pe munte: întâlnirea cu animalele sălbatice, schimbarea vremii sau accidentări, precum și câteva soluții pentru a le depăși.

Campania preventiv – educativă „Vacanţa în siguranţă” va continua pe toată perioada vacanţei de vară iar în cadrul acesteia vor avea loc întâlniri atât cu elevi din judeţul nostru cât şi cu cei care se află în tabere organizate şi sunt în vizită în Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Exclusiv video: Trei trenuri blocate în halta Satulung din cauza altui tren defect la Fersig (actualizare)

Vasile Dale

Șapte dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni în acest weekend şoferilor certaţi cu legile rutiere

Redactie

La Vișeu de Sus a avut loc Adunarea Generală a Delegațiilor din cadrul SNPR Decus. Tomoiagă Ion, vicepreședinte SNPR

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.