BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – ACCIDENT MORTAL ÎNTRE CAVNIC ŞI BUDEŞTI: Afaceristul maramuresean Denis Repka a decedat după ce s-a răsturnat cu motocicleta (actualizare)

Cu puțin timp în urmă, pompierii au fost anunțați prin numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier, în care a fost implicat un motociclist, pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești.

Pentru acest caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul punctului de lucru Cavnic și cel de Terapie Intensivă Mobilă. La sosirea primului echipaj medical, victima se afla în stop cardio-respirator.

ACTUALIZARE 1:

La locul intervenției s-a deplasat și un elicopter SMURD. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, victima a fost declarată decedată.

ACTUALIZARE 2:

Victima este Denis Repka, 56 ani, un om de afaceri băimărean, implicat în multe proiecte sociale din Baia Mare și nu numai, fondatorul REPKA ELECTRONICS și ex administratorul radio Social FM.

Baimăreanul Denis Repka a facut parte din stafful de campanie a candidatului republican la președinția Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

ACTUALIZARE 3: IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 25 iulie a.c., la ora 14.21, Poliția municipiului Sighet Marmației a fost solicitată să intervină la un accident de circulație produs pe DJ 109 F.

Primele verificări efectuate au relevat faptul că un bărbat care conducea o motocicleta, a căzut pe carosabil.

Din pacate leziunile suferite au condus la decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ACTUALIZARE 4

Un participant la trafic ne-a trimis imaginile video în care l-a surprins pe Denis Repka pe motocicleta cu puțin timp înainte de producerea accidentului.

Era ora 12.38 iar imaginle sunt de pe DN18. Denis Repka circula alături de mai mulți motocicliști dinspre Baia Mare spre Baia Sprie, pe DN18.


Te-ar putea interesa si

FOTO: Un bărbat din Vișeu de Sus s-a răsturnat cu tractorul pe o uliță de munte

Vasile Dale

DUȘI ÎN ARESTUL IPJ IAȘI: Polițistul de frontieră și soția lui angajată a unei bănci au fost reținuți. Cine sunt suspecții și cu cine se afișau în online

Vasile Dale

FOTO – ACCIDENT RUTIER: Bătrână de 84 de ani, lovită de o maşină la ieşirea din Berbești

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.