BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ACUZE GRAVE – Consilierul județean Adrian Filip susține că protopopul din Vișeu l-a lovit cu mașina și a fugit de la locul accidentului – actualizare

Accident de circulație în această seară pe raza orașului Vișeu de Sus. Conform afirmațiilor consilierului județean Adrian Filip (candidat PUSL Maramureș la funcția de primar, fost PRO România) autoturismul cu care s-a deplasa a fost lovit de un alt autoturism la volanul căruia ar fi fost preotul Mihai Chira, protopopul Protopopiatului Vișeu de Sus.

”Eu mergeam spre casă. Eram la volanul mașinii personale când din contrasens a venit o mașină de teren și m-a lovit. La volan era protopopul. S-a dat jos din mașină, l-am văzut. Apoi a fugit. Eu m-am luat după el. A lăsat mașina în fața casei parohiale și nu a mai ieșit. Am sunat la 112 și au venit echipajele de poliție. Eu acum sunt la urgențe la Spitalul din Vișeu de Sus. Protopopul era băut. Eu așa l-am văzut. Poliția nu intră în casa pentru a-l testa pentru că nu au mandat de la procuror. Pot să ne omoare și să tot așteptăm mandate de la procurori” ne-a declarat consilierul județean Adrian Filip.

În aceste moment pe lângă echipajele poliției rutiere la fața locului a sosit și o echipă de la criminalistică pentru cercetarea evenimentul rutier.

Noi așteptăm și reacție a persoanei vizate de declarațiile consilierului județean. Totodată așteptăm și un punct de vedere oficial din partea IPJ Maramureș, dar și din partea Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară la ora 21:44, Poliția orașului Vișeu de Sus a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele verificări efectuate au stabilit faptul că un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani, ar fi fost acroșat de un alt autoturism condus din sens opus, al cărui șofer și-a continuat deplasarea.

Bărbatul din mașina acroșată a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a plecat de la locul accidentului ca fiind un bărbat, în vârstă de 48 de ani.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTUALIZARE 2: Protopopul a depus plangere penala pe numele consilierului pentru distrugere

Polițiștii din Vișeu de Sus au continuat cercetările pentru documentarea cu exactitate și lămurirea circumstanțelor în care s-a produs, seara trecută, un eveniment rutier, iar astăzi, 26 iulie, ca urmare a plângerii formulate de către conducătorul auto, de 48 de ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV – IMAGINI TERIBILE: Trafic blocat pe DN1C după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Vasile Dale

GRAV ACCIDENT ÎN ZONA AUTOGĂRII: Bărbat sprayat și luat pe capotă de un BMW sub ochii soției și copilului. Șoferul fugar nu a fost prins (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENTE: UN SATMAREAN A PROVOCAT UN CARAMBOL LA TAUTII MAGHERAUS PE DN1C (FOTO)

Vasile Dale

9 mesaje

tomoiagă floare iulie 26, 2024 at 4:32 am

FILIP ADRIAN NICOLAE, nu mai are credibilitate în afirmații, el are un DOSAR PENAL 1399/100/2021 LA TRIB CLUJ, pentru INFRACȚIUNI DE CORUPȚIE. cu termen la data de 20.09.2024. Acest individ este obsedat de putere și de invidie pentru că a pierdut alegerile și încrederea oamenilor, ne mai fiind decât un nimeni, care minte întruna. Acest individ provoacă și acuză pe nedrept persoane. Mai mult ca atâta el este cel care cu intenție caută să hărțuiască persoane drept răzbunare pentru că nu a fost susținut la alegeri, ne mai având nicio funcție. Este CJ doar până în 27 septembrie când i se încheie mandatul. Referitor la Pr. CHIRA, acesta este o persoană serioasă care este hărțuită pe nedrept de către acest individ Filip Adrian Nicolae, care a făcut acuze nefondate pe toată perioada Campaniei electorale. RUȘINE FILIP ADRIAN NICOLAE.

Raspunde
tomoiagă floare iulie 26, 2024 at 5:18 am

PROTOPOPUL MIHAI CHIRA, este SERIOS, care aduce CINSTE Orașului nostru Vișeu de Sus, nicidecum RUȘINEA care o aduce acest individ Filip Adrian Nicolae, care are Dosar PENAL nr. 1399/100/2024, pentru INFRACȚIUNI DE CORUPȚIE la TRIB CJ. cu termen la data de 20.09.2024. Un individ fără scrupule, instigator și rău intenționat, din invidie că a pierdut orice funcție publică, fiind deja un NIMENI……și ZERO BARAT.

Raspunde
Escu iulie 26, 2024 at 9:09 am

Nu ii mai tineti partea ca nu are rost ! O fapta nu o exclude pe cealalta, daca Adrian are dosar penal asta nu inseamna ca protopopul nu l-a lovit cu masina fiind teapan de beat !

Raspunde
tomoiagă floare iulie 26, 2024 at 9:40 am

MINCIUNI și ACUZAȚII NEFONDATE, ale individului FILIP ADRIAN NICOLAE, cu DOSAR PENAL la TRIB CJ, pentru INFRACȚIUNI DE CORUPȚIE.. RUȘINE RUȘINE RUȘINE FILIP ADRIAN NICOLAE.

Raspunde
tomoiagă floare iulie 26, 2024 at 9:50 am

Cetățenii Orașului Vișeu de Sus, nu-i cer demisia Protopopului Chira Mihai, fiind nevinovat, pe o parte, iar pe altă parte, VIȘEUANII îl cunosc foarte bine pe acest individ Filip Adrian Nicolae, care minte întruna, provoacă răzmeriță între oameni, acuză pe nedrept, se ocupă cu traficul de influiență și de corupție, ne mai având credibilitate în fața vișeuanilor, fiind un trădător și un instigator la ură și acuze nefondate, pe conturile lui false: PETRE BOTA, GHEORGHE CIOLPAN, GRIGORE ANDRECA, MARIA POP ș.a.. RUȘINE FILIP ADRIAN NICOLAE, fost Consilier județean.

Raspunde
Pop vasile iulie 26, 2024 at 12:01 pm

CÎND A MERS POLIȚIA LA CASA PAROHIALA, DE CE PREOTUL NU A IEȘIT AFARĂ? ÎNSEAMNA CĂ CEVA A FOST.

Raspunde
tomoiagă floare iulie 26, 2024 at 5:53 pm

Se zvonește în Oraș, faptul că: FILIP ADRIAN NICOLAE, l-a amenințat cu bătaia pe PR. CHIRA, pe motiv că soția lui, este Consilier PSD, iar Filip Adrian Nicolae, a pierdut alegerile și orice funcție publică. Pr. CHIRA, ca un OM SERIOS a plecat acasă, evitând o bătaie a lui Filip Adrian Nicolae, care toată lumea știe că este violent și agresiv, care în urmă cu ceva ani in parcare la PECO, s-a luat la bătaie cu un polițist…………… PR. CHIRA, a evitat un AGRESOR și un RECALCITRANT……. Felicitări PR. CHIRA pentru că a acționat corect, evitând o încăierare cu un OM VIOLENT, care amenință pe toată lumea pentru că a pierdut orice funcție publică.

Raspunde
mo iulie 26, 2024 at 11:18 pm

ia-ti medicamentele muiere…vezi ca ti-au dat oamenii tema de casa..sau tu vrei sa obtii ceva pomelnice gratuite? meri la spitalul din Sighet ca ti-i aproape…

Raspunde
Cititor iulie 26, 2024 at 7:43 pm

Asa zisa doamna Floarea, mai exact doamna Ioana Pascu,(fosta primarita de Viseu de Jos). Nu il mai aparati atata pe Sf Chira, ca toata lumea il cunoaste. Cu siguranta si Filip se mai regaseste in descrierea dvs ,dar sa ne focalizam pe fapta care s-a intamplat ,nu pe ceea ce au in trecut. Chiar vreti sa il luam la purificat si pe acest preainalt al Viseului?
Dvs ati facut campanie la Viseu de Jos, acuma in calitate de secretara sau nu numai il aparati la culme, aveti motivele dumneavoastra .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.