BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Accident rutier pe str. 22 Decembrie, două persoane încarcerate – actualizare

Accident rutier în această dimineaţă în Baia Mare, str. 22 Decembrie, intersecţie cu str. Avram Iancu. În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, posibil 2 victime încarcerate – transmite ISU Maramureş.

ACTUALIZARE

La fața locului s-a deplasat un echipaj de stingere, echipajele de descarcerare, terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD.

La momentul sosirii echipajelor, cele trei persoane implicate se autoevacuaseră din autoturisme. Acestea sunt evaluate medical la fața locului.

În urma accidentului, a rezultat o singură victimă care a suferit un traumatism toracic și a fost transportată la UPU Baia Mare. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

IPJ MM

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din Baia Mare au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs pe strada 22 Decembrie din municipiu.

La fața locului, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani, care conducea un autoturism pe banda 1, la intersecția cu strada Avram Iancu ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus pe banda 2, de un bărbat din Someș Uileac.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un stâlp de electricitate.

Bărbatul din mașina acroșată a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

Încă un ucrainean s-a rătăcit în Munţii Maramureşului. A sunat la 112, salvamontiştii au pornit în căutarea sa – actualizare

Redactie

LA VOLAN FĂRĂ PERMIS: Dosare penale întocmite de poliţiştii maramureşeni pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Vasile Dale

RUTIERE: Un reţinut pentru 24 de ore după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi un condamnat pentru infracţiuni rutiere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.