BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Șofer urmărit de poliție la Borșa. S-a terminat cu accident rutier soldat cu 2 victime

A fost urmărire ca-n filme azinoapte de drumul național 18 în orașul Borșa. Un echipaj de poliția a observat ca din sens opus un autoturism circula cu viteza. Cand a intors sa  porneasca in urmarirea lui, soferul s-a angajat intr- o manevră de depășire, moment în care s-a izbit de un autoturism condus de o tânără care circula regulamentar din sens opus. Totul s-a întâmplat pe DN18 în zona unei benzinării de pe DN18 din Borșa.

Polițiștii au pornit în urmărire autoturismului. A urmat o cursă nebună prin oraș. La un moment dat bărbatul urmărit a efectuat o manevră de depășire, moment în care s-a izbit de un autoturism condus de o tânără care circula regulamentar din sens opus. Totul s-a întâmplat pe DN18 în zona unei benzinării de pe DN18 din Borșa.

În urma impactului violent dintre cele două mașini două persoane au suferit leziuni corporale fiind preluate de echipaje medicale. O roată din autoturism s-a rupt și a fost aruncată la zeci de metri distanță.

Ce spune Poliția

La data de 28 iulie a.c., ora 00:55, polițiștii din Borșa, care desfășurau activități pe D.N. 18, au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs pe strada Victoriei din oraș.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, care conducea un autoturism dinspre Moisei către Complex Borșa, ar fi pătruns pe contrasens, și a acroșat un autoturism condus de o tânără de 20 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere, care au fost transportate la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,49 mg/ l acool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto. Rezultatul a fost negativ în cazul conducătoarei auto.

Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: DRIFT-URI SPECTACULOASE, CAUCIUCURI INCINSE, ACCIDENTE SPECTACULOASE (FOTO/VIDEO ACCIDENTE LIVE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: AVEM IMAGINILE VIDEO ALE LUPTELOR DE STRADĂ în care un băimărean a fost bătut de trei indivizi pe strada Grănicerilor din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Ordin de protecție emis de polițiștii din Sighetu Marmației pe numele unui bărbat de 53 de ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.