BREAKING NEWSImportant

ACȚIUNI PENTRU REDUCEREA RISCULUI RUTIER – 904 CONDUCĂTORI AUTO TESTAȚI CU APARATELE ETILOTEST ȘI DRUGTEST

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureș au continuat acțiunile pentru siguranţa traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu această ocazie, au fost folosite aparatele radar, aparatele etilotest şi aparatele drugtest, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau aleg să conducă vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest peste 900 de conducători auto.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 441 de sancţiuni contravenţionale, 167 dintre acestea pentru depășirea limitelor legale de viteză. Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea a 42 permise de conducere, 28 dintre acestea pentru viteză excesivă, 14 în cazul unor șoferi care au condus în stare de ebrietate, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, în perioada menționată, polițiștii au constatat 25 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, nouă dintre acestea pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

Surse: Primarul Cătălin Cherecheș va fi audiat în dosarul socrilor (VIDEO)

Vasile Dale

FOC – Incendiu adăpost animale la Remetea Chioarului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 14 APRILIE: 6.879 de cazuri de persoane infectate). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.051 au fost declarate vindecate și externate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.