BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BĂTAIE CU TOPOARELE LA CULCEA: Trei persoane rănite, doi suspecţi reţinuţi. Au intervenit mascaţii

Probatoriul administrat de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși a condus la dispunerea măsurii reținerii pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 31 respectiv 44 de ani, din localitatea Culcea, cercetați în urma unei stări conflictuale produse ieri.

Ieri după-amiază, la ora 17.35, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Pășunii din localitatea Culcea are loc o stare conflictuală între mai multe persoane.
Polițiștii au intervenit de urgență la fața locului, unde aproximativ 20 de persoane își adresau expresii și cuvinte jignitoare ca urmare a unei altercații. Au intervenit cu operativitate și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, starea conflictuală fiind aplanată.
Verificări efectuate au condus la identificarea persoanelor implicate. Din primele cercetări a reieșit faptul că pe fondul unui conflict mai vechi, trei persoane din localitate, având asupra lor un topor, s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat de 44 de ani, unde s-ar fi agresat reciproc.
Ulterior, bărbatul de 44 de ani împreună cu un bărbat de 35 de ani, având asupra lor un topor, s-ar fi deplasat la locuința familiei cu care ar fi avut loc agresiunea, adresând amenințări cu acte de violență.
Trei persoane, rănite în urma conflictului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, niciuna necesitând internarea.
În baza probatoriului administrat de polițiști, față de doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere, și amenințare, pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale față de persoanele implicate.

Te-ar putea interesa si

ȘOCANT: FOTO /VIDEO EXCLUSIV – Un bărbat din Vișeu de Sus susține că a fost bătut măr de trei polițiști tocmai în sediul POLIȚIEI (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Tractor fantomă pe DN 18B, pericol mortal de accidente

Vasile Dale

ANUNŢAT OFICIAL: Primul caz de coronavirus în România. Se pare că este o persoană care a intrat în contact cu italianul bolnav

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.