BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Reacția protopopului de Vișeu: Imaginile video arată că preotul ar fi fost șicanat în trafic de consilierul județean Filip. ”Îl vom pomeni în rugăciuni pentru liniștire și luminarea minții”. Imaginile video arată că preotul ar fi șicanat în trafic de consilierul județean Filip

În 25 iulie 2024 vă prezentam într-un articol o situație halucinantă petrecută pe raza orașului Vișeu de Sus. Atunci, consilierul județean Adrian Filip susținea că mașina pe care o conducea ar fi fost lovită de o altă mașină la volanul căreia se afla protopopul de Vișeu de Sus. Mai mult, alesul județean declara că preotul ar fi părăsit locul faptei și că ar fi fost sub influența alcoolului.

Astăzi vă prezentăm , așa cum este și normal, punctul de vedere al protopopului din Vișeu de Sus. Preotul ne-a transmis inclusiv imagini video surprinse de o cameră de supraveghere. Pe aceste imagini se vede cum autoturismul condus de consilierul județean depășește mașina preotului iar apoi oprește în fața sa. Cel de la volan se dă jos, numai că mașina preotului pleacă de la fața locului.

Reacția protopopului pr Mihai Chira

Apreciind activitatea jurnalistică de a prezenta știri de interes din județul nostru, în dorința prezentării lor imparțiale, vă prezint punctul de vedere  vis a vis de articolul ACUZE GRAVE – Consilierul județean Adrian Filip susține că protopopul din Vișeu l-a lovit cu mașina și a fugit de la locul accidentului, publicat la data de 25 iulie 2024.

De mai multă vreme domnul Filip Adrian Nicolae a pornit o luptă împotriva mea atât asupra persoanei cât și a funcției pe care o ocup pentru că nu am i-am tolerat jignirile la adresa preoților și monahilor din zona Vișeului și nu am vrut să-i susțin proiectele politice. În nenumărate rânduri  m-a jignit, m-a denigrat în public, m-a hărțuit, amenințându-mi în ultimul an și familia. Toate aceste șicane s-au accentuat după alegerile locale pierdute de domnul Filip Adrian Nicolae și pentru care mă socotește vinovat. De mai multe ori m-a șicanat în trafic încercând o coliziune cu mașina pe care o conduc și a încercat  să mă lovească cu mașina în timp ce eram pieton.

În spiritul păcii și a toleranței nu am făcut plângeri organelor abilitate sperând într-o schimbare de atitudine a domnului Filip Adrian Nicolae, lucru care după cum vedem nu s-a întâmplat.

În data de 25 iulie a încercat o nouă coliziune cu mașina pe care o conduc. Mi-a tăiat calea cu mașina, apoi sărit în fața mașinii mele cu un obiect în mână (cred că era un cuțit),  strigând ceva la mine și venind spre mașina mea. Pentru că îi cunosc am evitat un contact direct și am plecat. Deoarece nu i-a reușit  un accident pe care l-a dorit,  a transformat incidentul într-o știre  în scopul denigrării.

Cercetarea organelor abilitate a demonstrat că nu a existat nici un accident și nici o victimă, iar singurul dosar penal în cercetare e pe numele lui Filip Adrian Nicolae.

Deși nu  înțeleg de unde are atâta ură împotriva persoanei mele, a familiei mele și a preoțimii din protopopiatul Vișeu, îl vom pomeni în rugăciuni pentru liniștire și luminarea minții.

Cu respect, pr. Mihai Chira, Protopopul Vișeului

Te-ar putea interesa si

ARESTAT: Un bărbat din Merişor, beat şi fără permis, a furat un autoturism din Ardusat. A fost prins în Săbişa

Redactie

Doi șoferi beți prinși azi noapte de polițiștii băimăreni. Și la Cavnic a fost prins un șofer beat și fără permis

Vasile Dale

AM AJUNS SA O VEDEM ȘI PE ASTA: Doi tineri, unul din Baia Mare, au furat covoarele dintr-o gospodărie din Jibou (foto)

Vasile Dale

1 mesaj

Robi iulie 29, 2024 at 9:11 pm

Infractori precum cel din imagine ar trebui să stea după gratii. Prea multă toleranță față de asemenea specimene!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.