BREAKING NEWSSport

VIDEO: Alexandru Negrea, sportivul K1 din Leordina, a primit titlul de Cetățean de Onoare

Născut și crescut în comuna Leordina, sportivul Alexandru Negrea (dublu campion al Italiei, dublu campion european, campion intercontinental Superkombat, vicecampion Mondial ISKA) a primit și aprecierea comunității unde s-a născut și a copilărit.

Inițiativa acordării titlului de cetățean de onoare a avut-o Raul Ban, localnic angajat la administrației publice locale. El a fost cel care a transmis primarului Ioan Nistor o solicitare prin care campionul K1 să primească titlul de cetățean de onoare al comunei Leordina. Primarul a cerut aprobarea solicitării în cadrul Consiliului Local Leordina.

”În fiecare interviu pe care îl oferă presei, în fiecare postare pe social media, Alexandru Negrea spunea și se mândrea cu faptul că este din localitatea Leordina. Ar fi de apreciat să îi oferim titlul de Cetățean de Onoare și să ne mândrim că face parte din comunitatea noastră, acestui sportiv de talie mondială. Prin realizările lui deosebite a făcut cunoscut numele comunei noastre în țară și străinătate” este doar un pasaj din solicitarea pe care primarul a prezentat-o Consiliului Local Leordina. Solictarea a fost aprobată.

La finalul săptămânii trecute, Alexandru Negrea a fost prezent la primăria Leordina pentru a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Leordina.

Reacția în social media a sportivului

”Am fost desemnat Cetatean de Onoare al Comunei Leordina!!! In primul rand vreau sa aduc sincerele mele multumiri si toata recunostinta mea, bunului meu prieten Raul Ban pentru aceasta initiativa, Domnului Nistor Ioan – Primar Leordina pentru propunerea proiectului de hotarare si nu in ultimul rand, consilierilor locali ai Primariei Leordina pentru votul in unanimitate.

Sunt extrem de bucuros și mândru, am muncit mult, am pierdut mult, am suferit mult, am fost dezamăgit mult pe parcursul carierei mele, dar dupa atâția ani a venit și vremea sa fiu răsplătit pentru tot ce am făcut. Acum 3 ani mi-am deschis sala mea de kickbox ,peste puțin timp voi deschide și sala de Fitness.

Am fost numit Cetățean De Onoare al comunei Leordina, locul unde m -am născut și am crescut, locul de unde am învățat sa fiu om, sa respect și sa cred in mine.

Următorul meu proiect (sper curând) este să deschid sala de kickbox pentru copiii din comuna Leordina. Acest lucru l-am menționat și cu câtva timp in urma și o sa ma tin de cuvânt. Copiii au nevoie sa facă sport,au nevoie de un exemplu și cred ca eu sunt exemplu perfect pentru ei. Am plecat de acolo și am reușit sa fac performanța la cel mai înalt nivel din lume” a scris Alexandru Negrea.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ATENTAT ÎN BAIA MARE – Unui șofer de la Urbis i-a explodat în față recipientul cu dezinfectant după ce acesta ar fi fost aprins de ”călători clandestini” în zona Combinatului (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: ”Se cred mici Dumnezei” – Prefectul ”tilicar” USR-istul Duruș, IRITAT ”la maxim” că a fost legitimat de poliție. Află toate detaliile

Vasile Dale

CAZ INCREDIBIL IN BAIA MARE: UN PACIENT A MURIT LA USA MEDICULUI CARDIOLOG (EXCLUSIVITATE – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

ASB iulie 29, 2024 at 8:58 pm

Imi place cum ne laudam cu sportivii de genu’ cand au succese dupa ce sunt sustinuti de alte tari, ca pe Romanica noastra de lumea a 3-a o doare in dos de talentele ce se nasc in ea. De ce baiatu asta e dublu campion al Italiei si nu al Romaniei?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.