BREAKING NEWSEveniment

ARESTAT PREVENTiV: 2,86 mg/l alcool pur în sânge avea un șofer din Coaș ce a produs un accident rutier în Baia Mare

În baza probatoriului administrat de polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, ieri, 29 iulie, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat care a condus în stare de ebrietate.

În fapt este vorba despre un bărbat de 37 de ani, domiciliat în localitatea Coaș. Cercetările efectuate de polițiști au relevat faptul că la finalul săptămânii trecute, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Unirii din Baia Mare, bărbatul ar fi pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului au rezultat pagube materiale.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1.28 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului care a pătruns pe contrasens. Acesta a fost condus la spital, iar în urma recoltării de probe biologice a reieșit o concentrație de 2.86  g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și sub coordonarea procurorului polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ce spune instanța

UNGUR OVIDIU GEORGELInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2755/197/P/2024 din 30.07.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 30.07.2024 până în 28.08.2024 inclusiv, a inculpatului – UNGUR OVIDIU GEORGEL, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C.pen.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărătorul ales, de a se lua faţă de inculpat măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru reprezentantul Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 30.07.2024, ora 11:30.Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2640/2024  30.07.2024

Te-ar putea interesa si

INCENDIU LA RUSCOVA: Un bărbat a fost găsit decedat de către pompieri

Vasile Dale

Șofer în comă după ce a ajuns cu mașina în șanț pe centura Băii Mari

Vasile Dale

CORONAVIRUS 20 AUGUST: 37 cazuri noi în Maramureş, un deces

Redactie

1 mesaj

Ungur Ovidiu Georgel iulie 31, 2024 at 12:29 pm

De ce mintiti in titlu si puneti 2.86 in aerul expirat si in descriere spuneti adevarul ca defapt e in sange?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.