Important

Bolt Food se lansează în Baia Mare, serviciul de livrare de mâncare fiind acum prezent în 10 orașe la nivel național

Bolt anunță lansarea în Baia Mare a Bolt Food, aplicația prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda mâncare de la restaurantele locale, între orele 10:00 – 22:00 sau pot programa livrări cu până la 72 de ore în avans. Odată cu această lansare, Bolt Food ajunge să acopere zece orașe la nivel național.

Bianca Dumitru, General Manager Bolt Food România, a declarat: „Continuăm să ne extindem în întreaga țară, Baia Mare fiind al patrulea oraș în care ajungem anul acesta și numărul zece în lista totală de localități în care suntem prezenți. Bolt Food sprijină restaurantele locale să creeze o legătură strânsă cu clienții lor, care se vor bucura de mâncărurile favorite în cel mai scurt timp posibil. Facem eforturi permanent, pentru a oferi restaurantelor cea mai bună tehnologie pentru afacerea și clienții lor, în timp ce creăm noi surse de venituri pentru curierii din comunitatea locală.”

KFC, Mesopotamia, Tasty Food, Casa Valy, Flavours, B-Owl Delivery, Pizza Fan sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, iar lista acestora va fi actualizată permanent în perioada următoare. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi.

Utilizatorii din Baia Mare se vor bucura de promoții în primele două săptămâni de la lansare, iar printre beneficii se numără livrare gratuită pe o rază de 2 km sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Toate ofertele speciale pentru clienți vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe durata unor intervale de timp limitate.

Baia Mare este al zecelea oraș în care Bolt Food este disponibil – după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Târgu Mureș și Oradea – Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere încă din 2021.

Conform datelor înregistrate până în martie 2023, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%. Cu ajutorul tehnologiei Bolt Food, a accesului la baza existentă de utilizatori și a instrumentelor de marketing disponibile în aplicație, restaurantele pot crește cu ușurință în popularitate și ca număr de comenzi, acest fapt permițându-le să se concentreze pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Pentru a folosi serviciile de livrare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. De asemenea, pentru a-și arăta aprecierea, utilizatorii pot sprijini curierii cu bacșișuri direct în aplicația Bolt Food. Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a presta serviciul de livrare când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter.

Pentru a deveni parteneri, atât restaurantele, cât și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

Despre Bolt
Bolt este super aplicația europeană care și-a propus să redea orașele oamenilor, nu mașinilor.

Bolt are peste 200 de milioane de utilizatori în peste 50 de țări și peste 600 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

Te-ar putea interesa si

Campanie de testare gratuită pentru HPV și Babeș-Papanicolau la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Redactie

IONEL BOGDAN: DESCHIDEM O EXTENSIE A UNIVERSITĂȚII DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE ”IULIU HAȚIEGANU” CLUJ-NAPOCA LA BAIA MARE

Vasile Dale

LA STEAUA CARE-A RĂSĂRIT: Eveniment online dedicat Zilei Culturii Naţionale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.