BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent pe DN1C, la Recea. Trafic blocat

Un accident de circulaţie s-a produs cu puţin timp în urmă pe DN1C, la Redea. Sunt implicate o cisternă şi un autoturism. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale şi de poliţie. Maşina de la ANPC a reuşit să frâneze la timp. Traficul este blocat.

Accident rutier (un autoturism si un autocamion / 1 victima incarcerata) – DN1C în zona Hotel Romaniţa – anunţă ISU Maramureş.

Ce spune Centrul Infotrafic
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C Cluj-Napoca – Baia Mare, în zona localității Recea, județul Maramureș, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autocamion, soldată cu rănirea conducătorului autoturismului, care primește îngrijiri medicale la fața locului. Circulația rutieră este oprită temporar, pe ambele sensuri, pentru a permite intervenția la locul accidentului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

RECEA: polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație

Astăzi, 30 iulie, la ora 09:45,  polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs în localitatea Recea.

Primele verificări efectuate au relevat faptul că un bărbat de 67 de ani, care conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă, condusă de un bihorean de 48 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din autoturism, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș pentru investigații medicale.

Ambii conducători implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

Judeţele din România unde s-au angajat cei mai mulţi refugiaţi ucraineni. 87 au locuri de muncă în Maramureș

Vasile Dale

DISTRUGERE ȘI FEMEI AMENINȚATE – Jandarmii au intervenit în Baia Sprie (FOTO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierii locali și-au ales comisiile de specialitate din CL. Urmează bătălia pentru viceprimar

Redactie

1 mesaj

Iugas iulie 30, 2024 at 11:53 am

Oare care a fost meseriașu’ ce nu a încăput pe banda lui?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.