BREAKING NEWSNationalRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO: Medicul de familie din Bârsău, decedat după ce s-a răsturnat cu mașina. Nu avea centură și a fost aruncat din vehicul – ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs la ieşirea din Bârsăul de Sus către Bârsăul de Jos. Medicul de familie din sat s-a răsturnat cu maşina şi a ajuns în şanţ. Bărbatul era singur în autoturism. Cel mai probabil nu avea centura pentru că a fost aruncat din maşină. O asistentă medicală din zona îl resuscitează pana la sosirea echipajelor.

Actualizare

Victima este un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, de profesie medic de familie. Acesta are cabinetul chiar pe raza comunei Bârsău și s-ar fi întors de la un consult medical la domiciliul unui pacient. Acesta era singurul medic de pe raza comunei Bârsău, fiind ajutat de către două asistente. Victima se afla la volanul unui autoturism decapotabil, a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor. Conducătorul auto, care se afla singur în mașină, a fost aruncat din habitaclu.

ACTUALIZARE – IPJ SATU MARE

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bârsău de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din producerea evenimentului a rezultat decesul bărbatului.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare anunță întreaga suflare sportivă că a murit medicul echipei, un om devotat trup și suflet profesiei sale: ”Cu mare durere vă informăm că medicul nostru de echipă, Dr. László Szilágyi, a decedat astăzi într-un tragic accident rutier. Dr. Szilágyi s-a născut în 1974 și, de-a lungul multor ani, a sprijinit clubul nostru cu expertiza și devotamentul său.

Amintirea lui „Lacu” va rămâne veșnic cu noi și suntem recunoscători pentru anii petrecuți alături de clubul nostru. Odihnească-se în pace!” transmite Clubul Sportiv Municipal Satu Mare.


Te-ar putea interesa si

VIDEO: Șoferiță depistată POZITIV la cannabis la primele ore ale dimineții în Baia Mare. Femeia a susținut că a consumat în străinătate

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Accident pe str. Mihai Eminescu din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ATENȚIE la informațiile false!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.