Important

Cuvintele și faptele frumoase aduc bucurii: Mesajul polițiștilor în tabăra de la Curtuiușul Mare

Energia, zâmbetele și îmbrățișările primite astăzi de polițiști, la Curtuiușul Mare, au fost feedback-ul cel mai valoros al activității susținute alături de copii. Toate acestea sunt consecința faptelor și jocurilor frumoase, dar și a cuvintelor rostite cu căldură și empatie.

Activitatea a fost susținută în cadrul proiectului “Împreună pentru o vacanță în siguranță” și de data aceasta i-a implicat pe cei 15 copii, cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani, prezenți în tabăra organizată la Curtuiușul Mare.

Polițiștii au subliniat tentațiile unor contexte care pot degenera în activități cu urmări neplăcute, interesul fiind concentrat pe mesajul cheie conform căruia faptele frumoase aduc bucurii, în timp ce răutatea produce tristețe celor dragi și suferință celor care încalcă normele de conviețuire și respect.

Bineînțeles, polițiștii au devenit astăzi prietenii copiilor, dar și persoane de nădejde la care copiii pot apela cu încredere în momentul în care se simt amenințați de diferite împrejurări sau situații care i-ar putea pune în pericol.

Prin această campanie, ne dorim ca cei mici și cei mai mari să fie informați și pregătiți să nu se implice în activități care le-ar putea afecta viitorul, pe parcursul vacanței.

Te-ar putea interesa si

CEREMONIE: Trecere în rezervă la Jandarmeria Maramureș

Vasile Dale

Moș Crăciun a poposit în gara CFR din Baia Mare

Redactie

SPECTACOL CARITABIL: “Campionii Excelenței”, în luna dedicată conştientizării paraliziei cerebrale, la Teatrul Municipal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.