BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / A VRUT SĂ INTRE CU FORŢA ÎN TURNUL ŞTEFAN: Bărbat în chiloţi, încătuşat de poliţiştii locali cu ajutorul cetăţenilor

Un bărbat a încercat astăzi să între cu forță în Turnul Sfântul Ștefan din Baia Mare după care a încercat să îl escaladeze. Astăzi, angajații punctului de informare turistică al municipiului Baia Mare au auzit zgomote de la intrarea în Turnul Ștefan. Când au ieșit afară au observat un bărbat care lovea cu pumnii ușile turnului și invocă că vrea să urce. Angajatul i-a explicat care sunt condițiile pentru a putea vizită obiectivul turistic, moment în care bărbatul care era dezbrăcat, a început să se urce pe pietrele ce se află la baza obiectivului turistic.

Nu cunoaștem până în prezent care ar fi intențiile bărbatului, însă martorii spun că acesta a analizat cu atenție nivelul la care se poate urcă în turn și că este posibil că bărbatul să fi dorit să se arunce de pe turnul ștefan.

Bărbatul în chiloți în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost încătușat cu greu de poliția locală. A fost preluat de un echipaj medical al ambulanței care l-a transportat la Spitalul Municipal Sighet, secția psihiatrie, pentru consult de specialitate.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA MOISEI: TAF răsturnat la Izvorul Negru, un bărbat în vârstă de 49 ani a decedat (foto) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

DN18 CRĂCIUNEȘTI: Patru femei rănite după ce un microbuz s-a izbit de o mașină (foto/video)

Vasile Dale

I-A RUPT UNIFORMA POLITISTULUI: UN SOFER BEAT A LOVIT DOUA MASINI SI A FUGIT. APOI A AGRESAT POLITISTII (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.