BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Cinci sancţiuni şi 7.500 de lei amendă pentru un magazin sătesc

O unitate comercială, un magazin sătesc din Petrova, s-a ales cu 5 sancțiuni și amenzi de 7500 de lei. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș au făcut un control și au descoperit că magazinul nu era în regulă pe linia apărării împotriva incendiilor.

Magazinul Petrova are de platit bani multi pentru ca nu a respectat normele legate de prevenirea incendiilor. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș au fost in control dupa ce au primit o sesizare cum ca in incinta unitatii se simtea miros de gaz. In fapt, o persoana a semnalat acest lucru vanzatoarei, care i-ar fi raspuns ca, avand in vedere ca nu se fumeaza inauntru, nu este niciun pericol de foc. In magazin existand la acel moment 4 butelii de gaz, care ar fi trebuit depozitate nu asa, ci intr-un loc special amenajat. Un alt cetatean care a fost martor la aceasta discutie a facut o sesizare la Inspectoratulul pentru Situații de Urgență Maramureș , iar dupa verificari, reprezentantii institutiei au luat masuri. În urma efectuării acțiunii de îndrumare și control pe linia apărarii împotriva incendiilor, din data de 29 iulie la operatorul economic în cauză, au fost aplicate 5 sancțiuni, din care 3 avertismente și 2 amenzi, în cuantum de 7500 lei, pentru nerespectarea normelor generale de apărare împotriva incendiilor. Totodată, operatorului i s-a acordat asistență tehnică privind implementarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la depozitarea și comercializarea buteliilor GPL către populație.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Clădire prăbuşită pe strada V. Lucaciu din Baia Mare (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier pe strada Aviatorilor, Două victime

Redactie

COMPORTAMENT NECIVILIZAT: Remus Traian Timiș, viceprimarul din Borşa, este acuzat că a ameninţat şi a înjurat un angajat al Serviciului Paşapoarte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.