BREAKING NEWSEveniment

La RĂCOARE: Spărgător de case notoriu arestat preventiv. Opera în Coltău și Baia Mare

În baza probatoriului administrat de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat din Coltău, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, polițiștii au întocmit dosar penal și au demarat activități specifice de probare a activității infracționale, după ce au fost sesizați că în data de 25 iulie a.c., cel în cauză ar fi fost surprins într-un imobil din Coltău, unde ar fi intrat fără drept, cu intenția de a sustrage bunuri.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, tânărul ar fi profitat de faptul că ușa de acces a unui alt imobil era închisă, dar neasigurată, și a pătruns într-o anexă de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

În urma activităților specifice de cercetare și investigare efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fi comis mai multe furturi, pe raza localității Coltău și pe raza municipiului Baia Mare.

Bărbatul, de 34 de ani, a fost depus ieri în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș. Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ce spune instanța

VARGA Ş. ŞTEFAN AURELInculpat

Te-ar putea interesa si

Prima ediție a evenimentului “ACASĂ la Rogoz”

Redactie

EXCLUSIV: Opt migranţi au fost găsiţi într-un TIR la o fabrică din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

NĂNEŞTI: Un tânăr de 23 ani a ajuns în arestul poliției, după o urmărire în trafic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.