BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO / ACCIDENT MORTAL LA CĂPÂLNA: Impact între un camion şi un autoturism, care a fost proiectat într-o stație de autobuz, apoi într-un magazin

O persoană și-a pierdut viața în această după-amiază, pe DN1C, în localitatea Căpâlna. De asemenea, un alt pasager este grav rănit și a fost intubat.

Din primele date, e vorba despre un impact violent între un autoturism și un camion. În urmă impactului, autoturismul a fost proiectat într-o stație de autobuz, iar mai apoi într-un magazin. Nimeni nu se află în acel moment în stație, dar șoferul autoturismului a decedat.

„Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 1C, pe raza localității Căpâlna, județul Sălaj, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. Două persoane necesită manevre pentru extragerea din autoturismul avariat. Se estimează reluarea circulației după ora 14.30”, transmite IGPR.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Atacul unui lup singuratic la SUCIU DE SUS. Localnicii sunt pur și simplu terorizați

Vasile Dale

E OFICIAL – PRIMUL CAZ: Deținut depistat pozitiv Covid19 la Penitenciarul Baia Mare. El va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava (actualizare)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: REVOLTĂTOR – BOLIDUL LUI GABRIEL OPREA PARCAT AIUREA LA BORȘA. PIETONII SĂ CIRCULE PE ȘOSEA NU PE TROTUAR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.