BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Accident rutier pe str. Mihai Eminescu din Baia Mare – actualizare

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă în Baia Mare, pe strada Mihai Eminescu. Sunt implicate trei maşini, autoutilitară, o maşină de teren şi o dubă, fără victime încarcerate.

O femeie a fost rănită uşor, fiind preluată de ambulanţă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, polițiștii rutieri din Baia Mare au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier pe strada Mihai Eminescu.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 46 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, având direcția de deplasare dinspre strada Dealul Groșului, înspre strada Dumbravei, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în fața sa și era condus de o femeie de 33 de ani. Ulterior, autoturismul a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 37 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de patru luni, care se afla în scaunul destinat pentru copii. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: LA UN PAS DE MOARTE – Trei posibile tragedii evitate în ultima clipă în traficul din Maramureş

Redactie

Ionel Bogdan: Semnarea contractului pentru realizarea Podului peste Tisa reprezintă un moment istoric pentru Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: A intrat diavolul în enoriașii din Sighet în Ajun de RUSALII – Biserica ”Sf Iosif Mărturisitorul” protejată de cordoane de mascați, jandarmerie și poliție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.