BREAKING NEWSRecomandate

ZI NEAGRĂ ÎN IPJ MARAMUREŞ: Cei doi agenţi de poliţie care au murit în tragicul accident de la Târgu Lăpuş sunt conduşi pe ultimul drum

Cei doi agenţi de poliţie care au murit vineri seara în tragicul accident care a avut loc la Târgu Lăpuş sunt conduşi pe ultimul drum. Alături de familiile îndoliate, de rude şi de prieteni, sunt şi colegii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Maramureş.
Tragedia a avut loc vineri seara pe DJ 109F, la ieșirea din localitatea Târgu Lăpuș. Din primele verificări, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp de electricitate. Un pasager de 25 de ani, agent principal de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a murit. Șoferul, un tânăr de 28 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a murit în drum spre spital.

Azi, la ora 11.00, VLĂŞAN NEGOIȚĂ BOGDAN, de 25 ani, agent principal de politie – va fi condus pe ultimul drum de la capela Rogoz (un sat ce aparține orașului Târgu Lăpuș), iar la ora 14.00, conducătorul auto, TELCEAN RAREŞ RĂZVAN,de 28 ani, agent de poliţie, de la capela din Târgu Lăpuş.

Te-ar putea interesa si

DIVERGENȚE la ITPF Sighet: Vrem orele sindicale! VS Să trimită sentința în care se precizează calitatea

Vasile Dale

IN NOAPTEA DE REVELION: O casa din Harnicesti a fost mistuita de flacari (foto)

Vasile Dale

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: Cod galben de ninsori şi viscol în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.