BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Suspectul de la jaful din cazinoul din Baia Mare a fost prins. Judecătorii l-au arestat preventiv (actualizare)

Poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Maramureş au reuşit să-l prindă pe principalul suspect care a încercat să violeze o angajată a unui cazinou din Baia Mare. Acesta a fost reperat după ce a mai furat un telefon mobil, care a fost localizat de specialiştii poliţiei. Pentru prinderea lui s-a luat legătura cu poliţiştii din Dej. Aceştia au urcat în trenul Interregio Iaşi – Cluj, iar pe traseu l-au săltat. Omul a fost adus în Baia Mare şi reţinut pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. De menţionat că suspectul a fost recent liberat din penitenciar după ce a ispăşit o pedeapsă de 8 ani pentru viol.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

​În urma activităților specifice, persoana bănuită de săvârșirea faptei de tâlhărie calificată comisă la data de 8 august a.c. într-o sală de jocuri, a fost depistată de lucrătorii Poliției Transporturi Cluj Napoca.

​În fapt, aceasta ar fi sustras unei persoane, care călătorea cu trenul pe relația Iași-Cluj Napoca, un telefon mobil, fiind rapid identificat de patrula de poliție. ​Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani din născut în județul Cluj.

Acesta a fost preluat de polițiștii din Baia Mare și condus​ la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore.

Ce spune instanța

Magistrații Judecătoriei Baia Mare au dispus arestarea preventivă a inculpatului Nicolae Z. Sălvinuț Moldovan (41 ani), cu ultimul domiciliu în Ileanda, județul Sălaj, pentru următoarele 30 de zile. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

https://vasiledale.ro/2024/08/08/exclusiv-video-femeie-atacata-intr-un-cazino-din-baia-mare-recidivistul-a-vrut-sa-o-violeze-politia-maramures-in-alerta-maxima

Te-ar putea interesa si

Tânăr de 19 ani identificat după ce a furat carburant din mai multe vehicule din Tăuţii Măgherăuş

Redactie

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: Maramureşul, sub Cod galben de ploi abundente şi de vânt puternic

Redactie

PANA SI POLITISTII INCALCA LEGEA: HAOSUL CREAT DE „DESTEPTII” DIN COMISIA DE SISTEMATIZARE RUTIERA CONTINUA IN BAIA MARE (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.