BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Percheziţii DNA la Serviciul Poliţiei Rutiere Maramureş

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
​Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și fals informatic, în cursul anului 2024, de către funcționari publici.

​În cursul zilei de 12 august 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate pe raza județelor Maramureș și Satu Mare, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

​În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție.

​Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Te-ar putea interesa si

Măsuri şi reguli în domeniul transporturilor de persoane, pe perioada stării de alertă. Acţiuni zilnice ale poliţiei pentru verificarea acestora

Redactie

EXCLUSIVITATE: IMAGINI ȘOCANTE – Tânăr din Remeți pe Someș umilit de 4 tineri la Șomcuta Mare. Au urinat pe el și l-au lovit

Vasile Dale

DRUMARII AU FOST AMENDAȚI: Au ținut în nămeți ore întregi două microbuze pline cu călători în pasul Prislop, la Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.