BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

(VIDEO) A luat foc acoperişul unui bloc de pe str. Victoriei din Baia Mare. Intervin pompierii băimăreni. S-au autoevacuat circa 50 de persoane din bloc

Pompierii băimăeni au fost solicitaţi în acestă după-amiază la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui bloc de pe str. Victoriei din Baia Mare. Până în acest moment nu au fost raportate victime.

La faţa locului intervine Detasamentul de Pompieri Baia Mare cu 4 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 1 autoscara si 1 echipaj prim ajutor SMURD.

Din fericire incendiul este localizat. Arde un corn din lemn din componenta acoperişului.

ACTUALIZARE

S-au autoevacuat circa 50 de persoane din bloc. Suprafaţa afectată aproximativ 20 mp. Din primele cercetări se pare că s-au efectuat lucrări de izolație în podul blocului și de acolo ar fi izbucnit focul.

Norocul locatarilor din cele 40 de apartamente situate pe două scări ale blocului a fost faptul că pompierii băimăreni au intervenit extrem de rapid cu 3 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD. Totodată Poliția Rutieră Baia Mare și Poliția Locală Baia Mare au restricționat traficul rutier pe strada Victoriei pe toată perioada intervenției pompierilor.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Bunică lovită de nepot, soţie bătută de soţ

Vasile Dale

Conferința Medicina de Urgență Azi a adus în Maramureș elita lumii medicale

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Adolescent de 14 ani căzut în parcul municipal. Se suspectează un infarct

Vasile Dale

1 mesaj

Gașpar Petru august 13, 2024 at 2:05 pm

Eu am fost cel care a observat primul incendiul . Eram cu soția la cabinetul de nutriție situat în același bloc și am ieșit la mașină care era parcată în parcarea de vis a vis ca să-mi iau un flacon cu apă . Am rămas acolo pe o bancă în fata unui magazin ca să fumez și am observat incendiul de la acoperișul blocului de peste drum . Am strigat la un cetățean aflat în magazin să vină afară și să sune la pompieri fiindcă nu cunoșteam adresa precisă a acelui bloc , eu fiind din Satu Mare .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.