BREAKING NEWSEveniment

Băimărean arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins beat la volan

Ieri, polițiștii rutieri din Baia Mare au efectuat activități de cercetare penală într-o cauză penală care privește săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, la data de 9 august a.c., polițiștii s-au de deplasat pe strada Valea Borcutului, unde a fost identificat la volanul unui autoturism, un bărbat de 48 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată pentru propuneri legale, totodată, fiind continuate cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Ce spune instanța

CIOCIU AUREL COSMINInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2923/197/P/2024 din 13.08.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 13.08.2024 până în 11.09.2024 inclusiv, a inculpatului CIOCIU AUREL COSMIN, -, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 41 alin. 1 și 43 alin.5 Cod penal.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărătorul ales, de a se lua faţă de inculpat măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru reprezentantul Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 13.08.2024, ora 12:15. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2800/2024  13.08.2024

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu la Dăneștii Chioarului stins de pompierii civili de la Mireșu Mare

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE: Depistat de două ori conducând fără permis, alcoolemii record în Cavnic şi Baia Sprie

Vasile Dale

APEL DISPERAT: O familie își caută fiul și a cerut ajutorul locuitorilor din Vișeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.