BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

REMEȚI: Un tânăr de 21 ani înjunghiat în spate de mai multe ori. Suspectul (21 ani) arestat pentru tentativă la omor

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au fost delegați de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș să efectueze activități specifice într-o cauză penală privind comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

În fapt, în noaptea de 18 august 2024, polițiștii subunității teritoriale din cadrul Secției 6 Sarasău au fost solicitați prin apel unic de urgență, să se deplaseze în localitatea Remeți, pe strada Surdic, unde o persoană ar fi fost înjunghiată.

Polițiștii s-au deplasat operativ la fața locului, unde a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din Remeți, care se afla întins pe jos, conștient, prezentând mai multe plăgi în zona spatelui.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD în vederea transportării la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana cercetată pentru comiterea faptei a fost identificată la scurt timp de polițiști, fiind vorba despre un tânăr, de 21 de ani, din Remeți. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Din cauza gravității comiterii faptei a fost dispusă schimbarea încadrării juridice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Ce spune instanța

ŞOFINEŢ G. DANIEL-MARIUSInculpat

Solutia pe scurt: Încheierea penală nr. 78/DL din 19.08.2024:În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 153/196/P/2024 şi, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19 august 2024 şi până la data de 17 septembrie 2024, inclusiv, a inculpatului ŞOFINEŢ DANIEL-MARIUS (…), cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal.

Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărătorul său, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 19 august 2024, ora 12:13. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  78/2024  19.08.2024

Te-ar putea interesa si

Ionel BOGDAN: ”Prin investiții și politici liberale, Maramureșul se dezvoltă”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / CAVNIC: Toboşarul AUR şi fostul ofiţer criminalist Coste, acuzaţi de vandalism şi distrugere – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO: Primele acțiuni ale poliției din Sighet privind respectarea interdicțiilor de circulație pe timpul nopții s-au lăsat cu sancțiuni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.