BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O șoferiță ”adormită” de alcool a reușit să lovească 3 autoturisme parcate. Avea 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în această seară pe strada Gării din municipiul Baia Mare. Conform primelor informații se pare că o șoferița circula pe strada amintită la volanul unui autoturism. Din motive deocamdată neclare s-a izbit de trei autoturisme ce erau parcate regulamenta.

Polițiștii au vrut să o testeze pe femeie însă aceasta a cerut să fie dusă la spital pentru recoltare de probe de sânge. Totodată, avea un comportament ”ciudat” și spunea că nu știe cum s-a întâmplat accidentul. Femeia a susținut în fața polițiștilor că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Probele biologice vor stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice sau alte substanțe. Până când aceastea vor fi finalizate femeia a fost dusă la audieri. Pagubele materiale create sunt mari.

ACTUALIZARE

Polițiștii au testat-o până la urmă pe șoferiță. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru distrugere.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, polițiștii rutieri din Baia Mare au intervenit pe strada Gării, unde a fost sesizat un accident rutier soldat cu pagube materiale, dar conducătorul autoturismului s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.
Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o băimăreancă de 55 de ani a condus un autoturism iar, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi acroșat un autoturism, care se afla parcat pe partea stângă, proiectându-l în alt vehicul.
Femeia a fost testată de polițiștii rutieri, rezultând o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

revenim

Te-ar putea interesa si

SALVAMONT MM – ACCIDENT A UNUI MOTOCICLIST ENDURO INTR-O ZONA GREU ACCESIBILA (VIDEO)

Redactie

A PRINS-O ÎN TIMPUL LIBER: O polițistă din Baia Mare i-a venit de hac unei hoațe notorii. Suspecta are 9 fapte la activ

Vasile Dale

SORINA PINTEA ŞI-A RETRAS DEMISIA. Dar nu pentru a se întoarce în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă, ci pentru a se pensiona pe caz de boală

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.