BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIOLATORUL fetiței de 12 ani din Sat Șugatag a fost arestat preventiv

Bărbatul în vârstă de 27 ani din Rozavlea care a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore în vârstă de doar 12 ani a fost arestat preventiv. Magistrații Judecătoriei Sighetu Marmației au admis cererea procurorilor de a fi arestat pentru 30 de zile.

Vă reamintim că fapta a fost sesizată la 112 după ce o persoană a observat o apropiere nefirească între bărbat și minora de 12 ani la o petrecere din Sat Șugatag. Inițial individul a fost cercetat pentru agresiune sexuală, însă anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei în viol.

Ce spune instanța

COCÎRCĂ NICOLAEInculpat

Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu. În baza art. 226 C. pr. pen. rap. la art. 223 al. 2 C. pr. pen., art. 202 al. 1 şi 3 C. pr. pen.:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei în Dosarul nr. 1755/198/P/2024, ca fiind întemeiată şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului: C. N., fiul lui și , născut la data de , în mun. Sighetu Marmației, jud. Maramureș, cu domiciliul în com. jud. Maramureș, CNP , fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „viol săvârșit asupra unui minor”, faptă prevăzută de art. 2181 alin. (2) din Codul Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.08.2024 şi până la data de 17.09.2024 inclusiv. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul C.N.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu, ieri, 19 august 2024, ora 17:15. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  732/2024  19.08.2024.

Inculpatul a contestat măsura la instanța superioară.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/08/19/ocna-sugatag-un-tanar-din-rozavlea-a-fost-retinut-dupa-ce-a-violat-o-fetita-de-12-ani

Te-ar putea interesa si

Un tânăr născut în Satu Mare, adoptat în America de la Orfelinatul Sighet, își caută familia naturală pe Craica în Baia Mare

Vasile Dale

TRAGEDIE în AUSTRIA: Un sighetean a decedat într-un cumplit accident pe o autostradă din Austria

Redactie

AȚI VĂZUT-O? A dispărut fără urmă din luna septembrie 2022

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.