BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: BĂTAIE cu bâte între clanuri la Tg. LĂPUȘ – Polițiștii au ezitat să scoată pistoalele și au chemat mascații – Actualizare

A fost bătaie ca-n filme între două clanuri din orașul maramureșean Târgu Lăpuș. Aceștia s-au bătut cu pari, bâte și au aruncat cu tot ce le-a căzut în mână: de la pietre până la bolovani. Trei autoturisme au fost avariate, iar trei persoane au suferit leziuni corporale. Niciuna nu a rămas internată la spital.

Totul a început luni seara. Polițiștii din Tg Lăpuș au intervenit la sesizare însă au fost depășiți numeric de cei care se băteau. Mai mult, aceștia au ezitat și să scoată armamentul din dotare chiar dacă unii dintre cei ce se băteau aveau bâte în mână. E drept, printre cei care se băteau erau și mulți minori.

Într-un final s-au solicitat întâriri de la IPJ Maramureș. Astfel, echipajul de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) a fost trimis în zonă. Conflictul a fost aplanat.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, în jurul orei 18.00, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe strada Tâmplarilor, are loc un scandal.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului fiind identificate mai multe persoane care, pe fondul unor neînțelegeri, provocau scandal, agresându-se reciproc.

Având în vedere amploarea conflictului a fost solicitată echipa de intervenție rapidă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș

Starea conflictuală a fost aplanată de echipajele aflate la fața locului.

În continuare, sub coordonarea procurorului de caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În acest moment din câte știm nu a fost nimeni reținut. Totuși s-au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale pe numele unora dintre participanții la încăierare. Totodată, s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și loviri sau alte violențe.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: Problemele maramureșenilor dezbătute în Comisia de Dialog Social

Vasile Dale

BRACONAJ LA TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: A vânat fazani, deşi avea autorizaţie doar pentru raţe

Vasile Dale

IMAGINI INCREDIBILE CU POLIȚIA PE URME: Șoferul (fără permis) unui Mercedes a ”inaugurat” noul pod peste Someș de la Ulmeni. O fată a sărit din mașină în mers iar mașina a rămas suspendată (actualizare)

Vasile Dale

2 mesaje

lesc august 20, 2024 at 6:16 am

cei mai discriminati din Romania. trebuie lasati in pace ca altfel suntem bigoti si xenofobi

Raspunde
mo august 20, 2024 at 10:37 am

noh bine-o facut de data asta, la ce sa consume munitia pe ei, nici nu s-o batut macar!prea multe filme aveti in cap…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.