BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ABATERI LA REGIMUL RUTIER: DOI CONDUCĂTORI AUTO AU RĂMAS FĂRĂ PERMIS ÎN URMA SURVOLĂRII ELICOPTERULUI din cadrul IGAV

O altă acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră a fost executată ieri pe D.N. 18, cu sprijinul elicopterului Inspectoratului General de Aviație.

În urma survolării, au fost depistate două autovehicule, care au fost înregistrate efectuând în repetate rânduri depășiri neregulamentare.

Autovehiculele au fost oprite de echipajul de poliție format din lucrători ai Poliției Vișeu de Sus și Secției 4 Leordina.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional de polițiștii rutieri, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicul.

În cazul unui conducător auto, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată pentru 240 de zile, pentru comiterea a patru abateri de depășiri neregulamentare.

Celuilalt șofer i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 180 de zile, fiind înregistrat cu trei fapte de depășiri neregulamentare.

ATENȚIE ȘOFERI! Respectați legislația rutieră în vigoare! Acțiuni similare vor continua să fie desfășurate săptămânal pe principalele tronsoane de drum cu risc rutier ridicat!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Cine este bărbatul încătușat care era în autospeciala Poliției izbite într-o intersecție din Baia Mare de mașina unei șoferițe

Vasile Dale

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Vasile Dale

A CINCEA ZI DUPĂ… ”SCRIPTURI” / ACTUALIZARE: ”Pușcașul” a fost săltat – A fost prins din nou drogat la volan prin Baia Mare (EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.