BREAKING NEWSImportant

ARESTAT PREVENTIV: Bărbat beat criță și fără permis depistat la volan de polițiștii din Seini a fost trimis 30 de zile după gratii

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Seini, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

În fapt, bărbatul a condus un autoturism la data de 18 august a.c.  pe strada Principală din Săbișa, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Acesta a fost identificat de polițiști la scurt timp după producerea evenimentului și testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea s-a constatat faptul că nu deține permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată pentru propuneri legale.

Ce spune instanța

COMAN NICUŞORInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2968/197/P/2024, din data de 21.08.2024.

În baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului C. N., …., cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 C.pen. si conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 21 august 2024 până în data de 19 septembrie 2024, inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 21.08.2024, ora 12:40. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2827/2024  21.08.2024

Te-ar putea interesa si

ILBA: S-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un gard, apoi într-un podeţ

Redactie

Dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals întocmit de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

Redactie

VIDEO: Jurnalist din Sighet, urmărit în trafic non-stop! Află motivele unei amenzi absurde datorate tocmai unei poliţiste

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.