Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș: „Nicio pensie nu scade!”

Legea Pensiilor oferă garanții ferme că nicio pensie nu scade în urma recalculării. Orice eroare se poate rezolva prin reverificare, dacă oamenii cer acest lucru. Recalcularea a adus creșteri de pensii pentru 8 pensionari din 10. Este un mare beneficiu pentru majoritatea pensionarilor.

„ Legea este foarte clară: dacă recalcularea aduce un cuantum mai mic, pensia rămâne la nivelul anterior. Premierul Marcel Ciolacu a dispus trimiterea unui document oficial care să informeze pensionarii că pensia lor nu scade. Este esențial ca oamenii să fie corect informați. Trebuie să înțelegem clar că această reformă nu are menirea să crească toate pensiile. Scopul ei este să corecteze nedreptățile și să aducă echitate în sistemul de pensii. Asigură pensii egale la contribuții și muncă egală. Este un pas important spre o societate mai justă”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Milioane de români vor primi pensii mărite datorită recalculării initiate de către PSD. Astfel, punctul de pensie a crescut cu 13,8%, iar recalcularea a adus o creștere medie de 27%.

„Recalcularea pensiilor este un succes. PSD a fost și rămâne singurul partid care apără cu consecvență interesele pensionarilor. Milioane de oameni primesc pensii mărite datorită eforturilor noastre. Nu trebuie să lăsăm pe nimeni să ne confiște această realizare”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: „Realizăm un parc industrial și în zona orașului Baia Sprie”

Redactie

OPINIE: Reacție dură la adresa unui site de știri din Maramureș. Amatorii de la site au comparat motocicliștii cu niște ”sataniști care au invadat comuna Băiuț”

Vasile Dale

CEHU SILVANIEI: Patru tineri din județele Maramureș, Satu Mare și Brașov au furat cablu telefonic peste 30.000 de lei

Redactie

1 mesaj

vasile gherman august 22, 2024 at 12:07 pm

unde dracu traiesti. Tota viata ta ai tratorit.Daca calculati gresit si prost voi inghetati pensiile?Ai auzit de grupe de munca,prostovane?unde ai trait pana acuma,in boxe?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.