ImportantNational

NEGREŞTI-OAŞ: Femeie în stare de inconştienţă, salvată de o poliţistă

La data de 19 august a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au fost sesizați despre un scandal între mai multe persoane, în centrul orașului Negrești-Oaș.

La fața locului s-a deplasat echipajul format din agent de poliție Stan Sorina și agent de poliție Burta Sandrino, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției.

La un moment dat, în sediul poliției, uneia dintre persoane, o femeie de 39 de ani, i s-a făcut rău, devenind inconștientă.

De îndată, agent de poliție Stan Sorina, care are cunoștințe pentru acordarea primului-ajutor, a verificat starea victimei, constatând că nu mai avea puls și nu mai respira, motiv pentru care i-a efectuat compresii toracice.

Până la sosirea echipajului medical, femeia a început, treptat, să își revină, fiind preluată apoi de către echipajul medical solicitat și transportată la spital.

O felicităm pe colega noastră, Sorina, pentru prezența de spirit și modul în care a acționat și îi dorim să aibă cât mai multe intervenții reușite.


Agent de poliție Stan Sorina este încadrată la Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare din luna noiembrie a anului 2023 și a participat la sesiunea de pregătire în acordarea primului-ajutor de bază, organizat de Biroul de Pregătire Profesională Satu Mare, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

Maramureșul onorează elevii care ating excelența în educație: 208 șefi de promoție premiați de Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean

Vasile Dale

Două transporturi agabaritice vor trece prin Maramureş

Vasile Dale

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.