BREAKING NEWSImportant

Tabără de vară organizată de echipa de robotică Robocorns a Colegiului Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare

Echipa de robotică Robocorns a Colegiului Național “Vasile Lucaciu” din Baia Mare organizează în timpul verii o tabără de robotică cu 4 serii, în cadrul proiectului “Robotics Education Camp”, al Asociației de Părinți a Colegiului Național “Vasile Lucaciu”. Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș, având Colegiul Național “Vasile Lucaciu”, Asociația Pirita Children și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș drept colaboratori.

Prima serie a avut loc în perioada 15-19 iulie, activitățile având ca beneficiari copii proveniți din medii defavorizate, de la mai multe centre de zi din Baia Mare.

Data de 19 august a marcat începutul celei de a treia săptămâni a taberei, în care o nouă grupă de 24 de elevi are ocazia de a lua parte atât la activități de socializare și cunoaștere, cât și la construcția mai multor modele de roboți miniaturali, pe care să îi programeze și să îi testeze în competiții amicale.

Ultima serie va avea loc în perioada 26-30 august. Toate locurile sunt deja ocupate. Echipa organizatoare este încântată de interesul participanților în domeniile STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematică) și mulțumește Asociației Pirita Children pentru găzduirea primei serii a taberei, conducerii Colegiului Național “Vasile Lucaciu” pentru asigurarea spațiului necesar desfășurării activităților seriilor 2, 3 și 4 și restaurantului Casa Codrenească pentru asigurarea meselor voluntarilor”, a punctat Dinea Andrei, coordonator “Robotics Education Camp”.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIȚII: Puștani de 15 ani din Baia Mare și Oradea implicați în trafic de droguri de risc (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

OFICIAL DNA: LUARE DE MITĂ – Directoarele de la CAS Maramureș Carmen Prodan și Camelia Stretea puse sub control judiciar

Vasile Dale

Baia Sprie: Urmărit și identificat de polițiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.