BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: TRAGEDIE PE DN1C Baia Mare – Dej. O femeie a murit după ce două mașini s-au ciocnit

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, în intersecția de la Rus (județul Sălaj).

Din informațiile primite de la cititorii noștri reiese faptul că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului violent două persoane au rămas încarcerate.

Pompierii militari de la Ileanda au intervenit la fața locului. Aceștia au scos cele două persoane. Una dintre ele era înconștientă iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Din păcate au fost nevoiți să declare decesul. Este vorba despre o femeie.

În acest moment traficul rutier pe DN1C este complet blocat, coloanele de mașini întinzându-se pe kilometri întregi.

Ce spune IPJ Sălaj

Astăzi, la ora 14.28, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, la ieșire din localitatea Ileanda, la intersecția cu localitatea Rus, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou, iar din primele verificări efectuate au constatat că, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Vama, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din localitatea Cetan, județul Cluj.

În urma impactului, o femeie de 49 de ani, din localitatea Cetan, județul Cluj, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a decedat.

De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și un minor, de 3 ani, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Bărbatul de 47 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul de 59 de ani nu a putut fi testat la fața locului

Polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Te-ar putea interesa si

PRINS DE POLIŢIŞTII CLUJENI: Maramureşean beat şi cu carnetul de conducere suspendat, la plimbare prin Cluj cu buldoexcavatorul

Vasile Dale

ISJ Maramureș: Au sosit 1.515 laptopuri pe elevii din judeţ prin proiectul privind Învățământul Secundar — ROSE

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENTE: Concedieri la ITALSOFA Baia Mare – 100 de oameni vor fi trimiși în șomaj. Motivele: scăderea comenzilor și creșterea prețului la energia electrică

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.