BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu în cătunul Cornațea din Poienile de Sub Munte. O persoană a primit îngrijiri medicale

A fost incendiu la o anexă gospodărească dintr-o zonă greu accesibilă a cătunului Cornațea din comuna Poienile de Sub Munte. Primii care au răspunsul apelului la 112 au fost pompierii civili (SVSU) Poienile de Sub Munte.

12 voluntari au plecat spre locul incendiului cu autospeciala de stingere și cu autospeciala de Prim Răspuns Duster. În sprijinul lor au fost trimiși și pompierii de la stația ISU Vișeu de Sus, dar și echipajul SAJ al Ambulanței. Aceștia din urmă au acordat îngrijiri medicale unei persoane care a suferit un atac de panică. Pompierii militari au venit cu o autospecială pentru intervenții în zona cu acces auto dificil.

Intervenția a fost extrem de dificilă din cauza terenului accidenta, însă pompierii civili au reușit să localizeze rapid flăcările pentru a nu se extinde și la gospodăria dar și un grajd, situate în imediata apropiere.

Totodată localnicii din zonă le-au sărit în ajutor forțelor de intervenție.

Cauza izbucnirii incendiului a fost stabilită: foc nesupravegheat.

Te-ar putea interesa si

VANDALIZARE: S-a furat bateria din parcometrul de pe Bd. Unirii din Baia Mare

Vasile Dale

HOŢI DE LEMNE: Polițiștii de frontieră au confiscat la Borşa 23 de mc de brad transportaţi fără documente legale

Vasile Dale

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor: „Îi felicit pe Ionel Bogdan și pe Gabriel Ștețco pentru implicarea în susținerea sănătății publice din Maramureș. Toată politica și strategia de investiții care a fost gândită în Maramureș este una importantă, de referință națională”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.