Eveniment

Au mai rămas 5 zile până la Forza ZU 2024

Începe numărătoarea inversă până la cel mai așteptat concert al acestui final de vară: Forza ZU 2024.

În doar 5 zile, facem iureș în Maramureș! Pe 31 august, ne vedem la Baia Mare, pe Aeroportul Internațional Maramureș, la cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești.

Pregătește-te pentru o seară de neuitat alături de artiști precum Delia, Smiley, Irina Rimes, Andia, Iris, DJ Project și mulți alții. Așa că ia-ți prietenii și hai la Baia Mare să asculți LIVE hiturile tale preferate.

La ora 16.00, începem cu un warm-up cu #MuzicaAia by DJ Razz. Accesul se face începând cu ora 15.00, iar intrarea este liberă în limita spațiului disponibil.

Lista completă a artiștilor: Akcent, Alexia, Andia, Spike, The Urs, Alina Eremia, AMI, Carla’s Dreams, Corina, Dan Bălan, Irina Rimes, Mira, Andrei Bănuță, Cabron , Raluka, Smiley, Delia, DJ Project, Ioana Ignat, Iris, Fly Project, Misha Miller, JO, Lidia Buble, Paula Seling, Iuliana Beregoi, B.U.G. Mafia.

Pentru o mai bună orientare la fața locului, te invităm să urmărești harta de mai jos. Pentru detalii legate de localizare, acces, transport, toalete și regulament, intră AICI.

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: ARESTAT PREVENTIV – A încălcat un ordin de protecție și a mers la locul de muncă al fostei concubine amenințând-o cu moartea

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Impact violent în Dănești. Implicate o autoutilitară și două autoturisme

Redactie

ÎN SPRIJINUL MEDICILOR: RentRapid și Doctor Clima Baia Mare oferă mașini și reparații gratuite pentru cadrele medicale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.