BREAKING NEWSImportant

Polițiștii de prevenire prezenți la tabăra „În satul românesc între tradiție și credință”

Vacanța se apropie de sfârșit și în curând taberele vor face loc cursurilor din sălile de clasă. Până atunci, polițiștii continuă întâlnirile cu cei mici. Polițiștii de prevenire împreună cu cei de la Postul de Poliție Ariniș au participat la ultima tabără organizată în acest an de Parohia Ortodoxă Tămășești.

Tabăra „În satul românesc între tradiție și credință”, aflată la a șasea ediție, a fost un real succes. 45 de copii dornici să petreacă timp împreună au participat la activități interesante, departe de tehnologie.

Aici, au fost invitați și polițiștii, pentru o activitate preventivă cu copiii prezenți în tabără. Polițiștii au dezbătut teme de siguranță în mediul online, de prevenire a consumului și traficului de substanțe interzise și de prevenire a apelurilor abuzive la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Copiii au aflat la ce riscuri se expun atunci când leagă prietenii în mediul online, când au încredere în a-și divulga datele cu caracter personal, când postează fotografii pe rețele de socializare. De asemenea au aflat despre modalitățile prin care pot evita consumul de substanțe interzise, despre cum își pot ajuta prietenii care au început să consume astfel de substanțe. Totodată polițiștii le-au atras atenția asupra consecințelor umane, dar și legale a apelurilor false la numărul de urgență 112.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV GALERIE FOTO – NEBUNIE PE ȘOSELE: A intrat cu BMW-ul în două mașini. Șoferul a fugit de la fața locului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Mihali Matei, preşedintele Asociaţiei Composesorale Borşa agresat de proprietarul unei terase din Borșa. Poliția face anchetă (actualizare)

Vasile Dale

INCONSTIENTA DUSA LA EXTREM: TREI BAIMARENI AU LUAT TROLEIBUZ AGATATI DE PARTEA DIN SPATE (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.