BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMĂ ORĂ / ACTUALIZARE: Două victime, una încarcerată într-un accident rutier produs la Coaș (foto)

Accident rutier în Coaş. Două victime dintre care una încarcerată. Intervine Detaşamentul Baia Mare cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

De asemenea, la locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj de pompieri ţi un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Punctului de Lucru Şomcuta Mare.

Din datele furnizate de apelant, ambele victime sunt conştiente.

ACTUALIZARE

Victima încarcerată a fost extrasă şi preluată de echipajul EPA Baia Mare. Acuză dureri în zona bazinului. Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul EPA Şomcuta, cu răni minore. Ambele vor fi transportate la spital.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

[14:25, 26.08.2024] Dale: În această dimineață, polițiștii rutieri din Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane în localitatea Coaș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Coaș, aflat la volanul unui autoturism condus pe strada Mălinului, ajuns la intersecția cu D.J. 182C, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani din Lăpuș.

Conducătorul auto în vârstă de 51 de ani a suferit vătămări corporale fiind transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 51 de ani. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

S-A PRODUS MINUNEA: DN1C BAIA MARE – DEJ ARE DOUA PARCARI LA STANDARDE EUROPENE

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Trenul accelerat Sighetu Marmaţiei – Bucureşti a deraiat la Coşbuc (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Povești despre OAMENI FRUMOȘI, implicați în comunitate, cu drag și din drag de semeni, se spun la Viile Apei, Seini, Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.