BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

DJ 187 RUSCOVA-POIENILE DE SUB MUNTE: Peste 100 de autovehicule oprite și verificate de polițiștii rutieri

Pe tronsonul de drum județean Ruscova- Poienile de Sub Munte, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, împreună cu polițiștii din Vișeu de Sus și cei ai Secției 4 Leordina au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Peste 100 de autovehicule au fost verificate de polițiști, fiind constatate 62 de abateri la normele rutiere, 39 dintre acestea pentru nerespectarea vitezei legale.

Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 35.000 de lei.

Polițiștii rutieri au scos din trafic doi conducători auto, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru săvârșirea unor abateri la regimul rutier.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor săvârșite în domeniul legislației rutiere în vigoare. Respectați normele rutiere, conduceți prudent și nu vă grăbiți să ajungeți la destinație!

Te-ar putea interesa si

ALERTĂ: Turist din Satu Mare, rătăcit la coborârea de pe Creasta Cocoșului

Vasile Dale

Depășirea vitezei legale sancționată de polițiștii rutieri din Dragomirești. Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Sighetu Marmației și Groși

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – Galerie foto: Percheziții pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Se caută droguri

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.