BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Doi tineri din Poienile de Sub Munte au zburat efectiv cu motocicleta și s-au înfipt într-o anexă gospodărească

Imagini greu de urmărit ne-au sosit de la Poienile de Sub Munte, Maramureș. Acolo în miez de noapte, doi tineri s-au urcat pe o motocicletă enduro și au ieșit la plimbare pe străzile satului. Nu a contat că tânărul de 18 ani care a condus motocicleta nu avea permis de conducere iar vehiculul nu era înmatriculat.

Din cauza vitezei cel mai probabil, într-o curbă, cei doi au zburat efectiv de pe șosea și s-au izbit violent de o anexă gospodărească din lemn. Ambii au suferit leziuni corporale fiind transportați la spital.

Ce spune Poliția

La data de 27 august, la ora 03:11, polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs pe D.J. 187, în comuna Poienile de sub Munte.

Verificările efectuate au relevat faptul că doi tineri au fost răniți, după ce motociclul cu care se deplasau a părăsit partea carosabilă într-o curbă, intrând în coliziune cu o anexă.

Pasagerul, de 19 ani, a fost transportat la Spitalul din Vișeu de Sus, iar tânărul care a condus motociclul, de 18 ani, a fost transportat la Spitalul din Baia Mare, pentru îngrijiri medicale.

În cadrul cercetărilor efectuate până în prezent s-a stabilit că tânărul care a condus nu deține permis de conducere, iar motociclul nu este înmatriculat. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. I s-au recoltat mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar și se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO – A FOST GĂSIT MORT: Cadavrul celui de-al 6-lea ucrainean a fost găsit de echipele de salvare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Finanțare asigurată pentru Pasajele supraterane de la Italsofa și Clubul Văcarilor

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal uriaş la Liceul de Arte din Baia Mare – Un profesor, vizat într- un dosar de agresiune sexuală a unei minore de 15 ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.