BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Containere incendiate intenționat pe strada Pășunii din Baia Mare. Locatarii din zonă sunt disperați

A fost incendiu violent azinoapte pe strada Pășunii din Baia Mare. Containerele din zona respectivă au fost incendiate intenționat de persoane necunoscute.

Pompierii militari au intervenit de urgență după ce au fost alertați la 112. Locatarii din zona respectivă ne-au transmis faptul că sunt pur și simplu terorizați de vecinii lor de pe Craica. Aceștia susțin că aceștia împrăștie gunoaiele în căutarea de pet-uri pentru reciclare și sunt convinși că tot ei sunt și cei care au incendiat tomberoanele.

”Pe lângă faptul că toți rromii de pe Craica scot mizeria din locurile special amenajate și le aruncă pe străzi, azinoapte ne-am confruntat și cu un incendiu destul de mare. Mașinile noastre erau în pericol. În zona respectivă sunt și mulți copaci. Toți care locuim aici ne dorim mutarea acestor tomberoane în altă zonă. Nu mai putem, nu mai rezistăm: mizerie, rromi, gălăgie, șobonali etc, etc…

Când am văzut focul am sunat repede la 112 și am chemat pompierii. Sperăm să se sesizeze cineva pentru că pur și simplu nu mai putem trăi în teroare” este mesajul cititorilor noștri care ne-au transmis și imaginile foto de la fața locului.


Te-ar putea interesa si

Ziua Românilor din Viena marcată la Poarta Maramureșeană din Parcul Laeer Wald din Viena

Vasile Dale

CORONAVIRUS: Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus în Satu Mare

Vasile Dale

VIDEO / INCENDIU BAIA MARE: Arde restaurantul Crenguţa! 70 de persoane participante la un majorat s-au autoevacuat

Redactie

1 mesaj

mo august 30, 2024 at 12:40 pm

pai nu s-au montat camere de filmat in zona platformelor de colectare a deseurilor? gata s-au evaporat? le-au impartit angajatii primariei intre ei?cat despre cei de pe Craica nu-i cine sa-i scuture, din primarie vorbesc, asta ati lasat sa se voteze sau chiar ati votat, de asta avem parte, de o vinitura pusa pe combinatii…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.