BREAKING NEWSImportant

IMM-urile pot obține finațare nerambursabilă, accesând linia de finanțare NECOMPETITIVĂ disponibilă în Parcurile de Specializare Inteligentă din Maramureș

IMM-urile pot obține finațare nerambursabilă, accesând linia de finanțare NECOMPETITIVĂ disponibilă în Parcurile de Specializare Inteligentă din Maramureș.

Firmele interesate pot accesa granturi de până la 2,5 milioane de euro pentru a-și pune în practică servicii și produse inovative, cu condiția stabilirii locației de producție într-unul din aceste parcuri.

ADR Nord-Vest

Ești antreprenor și vrei să introduci pe piață un produs sau un serviciu inovativ? Te ajutăm noi, finanțăm 100 de IMM-uri care își propun să dezvolte astfel de proiecte în parcurile de specializare inteligentă din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest!

Dorești să introduci pe piață un produs sau un serviciu inovativ specific următoarelor domenii de activitate: sănătate, cosmetice și suplimente alimentare, domeniul agroalimentar, materiale noi, tehnologii de producție avansate sau Tehnologia Informației și Comunicațiilor?

IMM-ul tău poate fi unul din cele peste 100 care pot accesa un grant de până la 2,5 milioane de euro pentru a pune în practică servicii și produse inovative, cu condiția stabilirii locației de producție într-unul din parcurile de specializare inteligentă din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest.

Dacă te întrebi ce este specializarea inteligentă? Ce sunt parcurile de specializare inteligentă? Unde sunt localizate parcurile de specializare inteligentă din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest? Dar mai ales, cum poți tu deveni rezident al unuia dintre aceste parcuri?

Accesează link-ul următor pentru a afla răspunsurile la toate aceste întrebări: https://regionordvest.ro/esti-antreprenor-si-vrei-sa…/

Te-ar putea interesa si

BUCURIA DE A DĂRUI: Cadouri pentru două familii din Măgureni din partea poliţiştilor

Vasile Dale

ÎNGRIJORARE: Stewardesa suspectă de coronavirus ar fi din Sighetu Marmației! Specialiștii din Cluj, primele precizări

Vasile Dale

ACTUALIZARE 6: UN AUTOTURISM S-A IZBIT DE UN STALP LA SATULUNG: VICTIMA INCARCERATA A MURIT IN DRUM SPITAL (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.