BREAKING NEWSImportantNational

Admitere, sesiunea septembrie 2024, la programul de studii de licență Asistență medicală generală, extensia Baia Mare

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca organizează, în sesiunea din luna septembrie, examen de admitere, în cadrul Facultății de Medicină, la programul de studii de licențăAsistență medicală generală,extensia Baia Mare.

Înscrierile la concursul de admitere se vor desfășura online, în perioada 2-11 septembrie.

Examenul de admitere va avea loc în data de 16 septembrie șiva fi organizat în Baia Mare, la sediul Facultății de Medicină, Bld. Regele Mihai I nr. 25A.

Durata studiilor este de 4 ani, iar pregătirea studenților în cadrul extensiei universitare a UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în Baia Mare va fi asigurată de cadrele didactice ale Facultății de Medicină, precum și de cadre universitare asociate, profesioniști ai Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Pentru mai multe detalii privind înscrierea și examenul de admitere, vă invităm să accesați https://umfcluj.ro/…/admitere…/admitere-septembrie-2024/

Te-ar putea interesa si

Ce îi roagă salvamontiștii pe turiștii care ajung la refugiul La Cărți din Munții Rodnei (FOTO)

Vasile Dale

ROZAVLEA: Bănuit de comiterea unui accident de circulație și părăsirea locului faptei, identificat cu operativitate de polițiști

Redactie

URMARE RĂPIRE: Fata de 17 ani răpită din Borşa a fost găsită în Arad

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.