Eveniment

Bătrânică ajutată de doi jandarmi aflați în timpul liber

Sâmbătă seara în jurul orei 21:00, Ștefan și Ionuț, ambii subofițeri în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, aflându-se în timpul liber pe bulevardul Regele Mihai I, au auzit o voce de femeie care striga că se simte rău și are nevoie de ajutor.

Fără să stea pe gânduri, au alergat în zona blocului de unde se auzea strigătul și au urcat la etaj încercând să ajungă la femeia care cerea ajutor. Au solicitat sprijinul unui echipaj medical și de poliție prin apel la 112.

În zonă s-au deplasat echipaje de poliție și echipaje medicale care au pătruns în imobil și i-au acordat femeii îngrijirile medicale de care avea nevoie.

„Chiar dacă nu putem publica fotografii cu ei, noi îi felicităm pe colegii noștri pentru spiritul civic de care au dat dovadă, arătând prin aceasta, încă o dată că jandarmii sunt preocupați în permanență de siguranța cetățenilor”, spun reprezentanții IJJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

TRAVERSARE NEREGULAMENTARĂ: Fetiţă de 9 ani, lovită de o maşină la Suciu de Sus

Vasile Dale

ACTUALIZARE / PERCHEZIȚII DOMICILIARE ÎN BAIA SPRIE: SUTE DE PERSOANE IMPLICATE, 30 DE TONE DE PEȘTE, IMPROPRIU CONSUMULUI, CONFISCAT (Foto/video)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Accident grav în Baia Mare. Doi răniți, o victimă încarcerată – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.