BREAKING NEWSEvenimentNational

Biciclistă din Maramureș, lovită de un TIR în județul Satu Mare



Accident grav produs astăzi, în jurul orei 15.35, pe Drumul Național 1F, între municipiul Carei și satul Ghenci. Potrivit primelor informații intrate în posesia PresaSM, șoferul (bărbat, 52 de ani din Terebești, județul Satu Mare) unui autocamion nu a mai putut evita impactul cu o biciclistă, victima fiind rănită destul de grav.

Potrivit datelor PresaSM, bărbatul conducea un ansamblu de vehicule dinspre Tășnad înspre Carei, a intrat în depășirea unui autoturism fără să se asigure corespunzător și a acroșat cu semiremorca o minoră, în vârstă de 14 ani, din județul Maramureș, care se afla pe o bicicletă.

Victima a fost dusă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare. În funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea faptei.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

HAOS ÎN MARAMUREȘ: 15 comune, un municipiu și două orașe au trecut de pragul de 3 la o mie de locuitori infectați. Carantină pe HÂRTIE la Groși și Satu Nou de Jos (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: INCIDENT ȘOCANT – Unui băimărean i-a explodat telefonul Samsung Galaxy în timp ce se juca pe el

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat a plonjat în gol cu maşina 4 metri, trecând prin balustrada unui pod

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.