Important

8 tineri entuziaști, elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani și-au început ieri stagiul de practică la Jandarmeria Maramureș

În perioada 2 septembrie- 20 decembrie 2024, opt elevi ai Şcolilor Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și ,,Petru Rareș” Fălticeni vor efectua stagiul de pregătire practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș.

Sub îndrumarea colegilor noștri din compartimentele de specialitate, tinerii jandarmi vor parcurge două etape: o etapă de pregătire în domeniul ordine și siguranță publică și o a doua etapă, pe linie de pază și protecție instituțională.

Sprijiniți de tutorii lor profesionali, elevii vor învăța experiențial ce presupune participarea la misiunile de asigurare sau de menținere a ordinii publice, dar și elementele fundamentale de pază și protecție instituțională.

Totodată, ei vor avea ocazia să aplice cunoștințele teoretice, să-și formeze deprinderile practice dar și să se descopere și să dezvolte o relație de comunicare bazată pe respect și colaborare.

Le urăm mult succes în activitate și îi așteptăm, după absolvire, să devină colegii noștri.

Te-ar putea interesa si

PLANETARIU BAIA MARE: Expoziție temporară – ”Cer liber”

Redactie

ANUNŢ VITAL: Disfuncționalități în furnizarea apei potabile în orașul Baia Sprie

Redactie

XAN KISS – SPRAY DE GURĂ:  PENTRU ÎNTÂLNIRI PERFECTE ȘI PARFUMATE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.