Important

”PNRR: Fonduri pentru România Modernă si Reformată”

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș a făcut demersuri pentru obținerea finanțării necesare pentru reabilitarea a două clădiri din cadrul inspectoratului. Soluția de finanțare este asigurată prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, reușind accesarea fondurilor puse la dispoziție prin Programul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C5 – Valul renovării – Operațiunea B1 – Renovare integrată a clădirilor publice, prin proiectul cu denumirea ,,Reabilitare energetică și modernizare corp clădire ISU Maramureș din municipiu Baia Mare” și ”Reabilitare energetică și modernizare corp clădire ISU din orașul Vișeu de Sus”.

Proiectul, ,,Reabilitare energetică și modernizare corp clădire ISU Maramureș din orașul Vișeu de Sus”, aprobat în data de 20.01.2023 are valoarea de investiție de 4035775,94 lei (TVA inclus).

Săptămâna trecută, în data de 26.08.2024, a fost semnat contractul de executare a lucrărilor de reabilitare a clădirii din Vișeu de Sus, iar termenul de executare al acestora este de 12 luni.

Date de contact beneficiar: Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”GHEORGHE POP DE BĂSEȘTI” al județului Maramureș, str. Vasile Lucaciu, nr. 87, judeţul Maramureș, cod 430401, Telefon: 0262211212, Fax: 0262.214981; E-mail: [email protected].

Te-ar putea interesa si

BICAZ: Bărbat cercetat pentru încălcarea prevederilor ordinului de protecție

Redactie

HAIDA HAI ÎN MARAMU: Festivaluri, tradiții, concerte și voie bună în weekend la Asuaju de Sus, Suciu de Sus și Vișeu de Sus

Vasile Dale

FOTO: Salvamontişti maramureşeni, la un exercițiu de pregătire de salvare cu elicopterul în zona montană

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.